Katalog firem
Inzerce
Všechny kategorie

BARTER ZAČÍNÁ BÝT STÁLE VÍCE OBLÍBEN

Ano, složenky, půjčky, hypotéky, veřejné služby asi těžko vybártrujete. Ale jako argument, proč nerozšířit možnosti svého podnikání a obchodování, to neobstojí. 

Proč tedy začít využívat možnosti směnného obchodu?

Barter je hodně používán, byť se o tom veřejně moc nemluví. Dříve to byla doména především médií, markeťáků. Dneska se k nim přidali i influenceři, kteří propagují výrobky a služby za možnost jejich získání "bez placení". Bártruje se o sto šest. Výhodu směnného obchodu může využít každý, i velký a malý podnikatel, který si vede účetnictví. Dnes můžete za své služby dostat zaplaceno třeba dovolenou.

BARTER VÁM MŮŽE UŠETŘIT SPOUSTU PENĚZ

Peníze můžete utratit jinak, nebo je třeba dále zhodnocovat. Záleží na vás. Stává se, že hodnota barteru může být i vyšší, než by byla vaše částka na faktuře. To už je výhodný obchod hned 2x. Proč přemýšlet také nad barterem, který zrovna nepotřebujete? Může se hodit jednomu z vašich partnerů a za jeho službu či produkt nevydáte tolik jako jindy.

MŮŽETE BÁRTROVAT JEN ČÁSTEČNĚ!

Ušetřete tedy i část svých nákladů. Některé věci jsou vhodné i jako dárek či pozornost pro partnery. Naučte se obchodovat s využitím směnného obchodu.

CHYTRÁ SMĚNA NENÍ MINULOST, ALE BUDOUCNOST

Současnost ukazuje, že obliba bártru neustále roste. Zejména mezi mladými lidmi, u kterých jsou žádoucí služby - kosmetika, wellness, pobyty, zážitky, pronájem aut a také produkty. A zvyk na online prostředí je už jejich železná košile. Udělali si tak věci dostupnější.

Nyní máte v rukou nástroj, který vám rozšíří rozsah vašeho podnikání.

 U NÁS MÁTE K BÁTRU NAVÍC SPOUSTU VÝHOD

  • aplikace pro Android i iOS ke stažení zdarma
  • zdarma inzerování zboží i presentace firem či služeb
  • možnost finančního prodeje, směny, nebo jejich kombinaci
  • přístup k síti spolehlivých a prověřených obchodníků
  • kreditový systém – obchodování bez peněz
  • oslovení veřejnosti a propagace
  • akce, výhody, bonusy a kredity do začátku
  • podklady do účetnictví

 

→JAK FUNGUJE CHYTRÁ SMĚNA?